Un super parc la Polivalentă! Avioane, vapoare și SUV în Parcul Europa!

  Parcul Copiilor Aventura Voinicilor din Zona Polivalentă se află în ultimele săptămâni de finisări. Va fi inaugurat tocmai de Ziua Internațională a Copilului, lucrarea „înghițind” 4.276.000 lei.

  Parcul a suferit o transformare aproape totală pe suprafața celor 17.000 mp. Aleile au fost asfaltate, se va pune iarbă, instalații de irigat, de iluminat, vor fi plantați 45 de arbori și 100 de arbuști, trandafiri, etc.

  De asemenea, pe lângă faptul că parcul va fi dotat cu bănci (sperăm că nu la prețul celor de pe strada Mețianu ;)), coșuri de gunoi, suport de biciclete sau cișmea, vor fi construite și complexe de joacă în care vom putea vedea tobogane, leagăn de lemn și balansoar, dar și cele trei piese mari: vapor, avion și SUV. În parc vor fi și mese cu bănci, groapă cu nisip, iar în laterla o scenă cu tribună pentru spectacolele copiilor.

  Odată cu lucrările din parc, ieri au început și lucrările la pistele de biciclete din această zonă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.