sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Spectacole, concerte, jocuri și alte minunății pentru cei mici la „Festivalul copilăriei” | Foto

  de Tomck@t | 1 iunie 2022, 4:35 PM | Știri Arad

  0

  Centrul Municipal de Cultură a pregătit celor mici, de ziua lor, „Festivalul copilăriei”, cu o sumedenie de spectacole și acțiuni atractive în aer liber, în Parcurile „Aventura Voinicilor“ și „Regina Maria”, dar și pe platoul din fața Palatului Administrativ și pe terenul de sport din cartierul Sânicolaul Mic.

  Între orele 11:00 – 15:00, în cele două parcuri din Micălaca, copiii și părinții au avut parte de gimnastică aerobică cu trupa Gymteam, tiroliană și perete de cățărare, pictură pe față, recitaluri de muzică ușoară cu elevii de la Școala Populară de Arte, cu elevii de la Palatul Copiilor, elevii Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi“ și cu Trupa veselă „Țac-pac“ (actorii Roxana Sabău, Iulia Pop-Dragoș și Cosmin Blaga), dar și muzică simfonică, oferită de Ansamblul de suflători ai Filarmonicii Arad, având în mini-repertoriu muzică de film și de producții muzical-coregrafice, fragmente din programul concertului „Wind Show” de mâine seara, pe scena Palatului Cultural.

  În Parcul „Aventura Voinicilor“ (vezi în galeria foto), cei mici au avut parte și de spectacolul „Prostia omenească“ oferit de Trupa Marionete, spectacolul „Coliba iepurașului“ al Teatrului de Animație „Piticot“, iar o altă atracție a fost oferită de cei care au asigurat paza și protecția, Poliția Județeană, Locală, Rutieră și de Frontieră, Jandarmerie, SMURD și pompierii ISU, copiii având ocazia să încerce echipamentele și sirenele sau să „verifice” în interior mașinile de intervenție.

  Parcul Regina Maria a avut un program similar, plus spectacolul pentru copii „Cufărul magic“ cu Teatrul de roți, dans cu trupa „Dum Dance Team“  și jocuri interactive „La joacă cu Tudy“.

  Între orele 16:00 – 18:00, copiii din Sânicolaul Mic au parte, pe terenul de sport, de un recital de muzică ușoară cu elevii de la Școala Populară de Arte, dans cu trupa „Dum Dance Team“ și spectacolele „Prostia omenească“ (Trupa Marionete) și „Coliba iepurașului“ (Teatrul de Animație „Piticot“), iar de la ora 17:00 (până la 18), în fața Primăriei, va fi spectacol de dans pentru copii mici cu Ballroom Dance, prezentare de modă pentru copii, „Învățăm Cha-Cha” și recital de muzică ușoară cu trupa Next Page de la Palatul Copiilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.