Un specimen spațial de felul ei, Lady Gaga vrea să se căsătorească în spațiu

  de Special Arad | 19 august 2014, 9:22 PM | Monden

  0

  Lady Gaga intenționează să se căsătorească cu logodnicul ei, actorul Taylor Kinney, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc în spațiu, la începutul anului viitor, scrie 9AM.

  Vedeta americană, în vârstă de 28 de ani, vrea să schimbe jurămintele de credință cu Taylor Kinney, în vârstă de 33 de ani, pe orbita terestră, la începutul anului viitor, la bordul uneia dintre aeronavele companiei Virgin Galactic, deținută de miliardarul britanic Richard Branson.

  „Gaga și Taylor vor un angajament pe viață, iar un zbor spațial reprezintă o bună oportunitate pentru a începe o viață comună. O nuntă neconvențională reprezintă ceva tipic pentru ea. Desigur, va fi o ceremonie de căsătorie simulată, întrucât niciun preot nu se va afla la bord. Însă lor nu le pasă de convenții, sunt mai degrabă interesați să își facă unul altuia promisiuni care să rămână valabile întreaga viață”, a declarat o sursă pentru tabloidul Daily Star.

  Concert în spațiu

  De asemenea, artista americană urmează să susțină un concert în timpul acelei călătorii spațiale – care costă 250.000 de dolari – și spune că se va folosi de acel prilej pentru a răspândi în spațiu „un mesaj de iubire”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.