Mihai Fifor: „Românii trebuie să știe cât a cheltuit Guvernul pe vaccinurile anti-COVID-19”

  de - | 16 August 2021, 3:58 PM | Comunicate contra cost

  0

  Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă nu reușește să ne convingă când afirmă că sumele cheltuite pentru achiziția dozelor de vaccin anti-COVID-19 sunt „confidențiale”. Explicația este inacceptabilă! Vorbim despre bani publici, colectați din taxele și impozitele românilor.

  „În aceste condiții cerem Guvernului Cîțu să prezinte oamenilor adevărul și în deplină transparență să răspundă la următoarele întrebări:

  1) Câte doze din fiecare tip de vaccin anti-COVID-19 au fost contractate de Guvern și la ce preț total?

  2) Câte doze din fiecare tip de vaccin au fost deja achiziționate până în prezent de Guvern și cât au costat în total?

  3) Câte dintre dozele din fiecare tip de vaccin au fost administrate efectiv în România și câte au fost irosite ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau a expirării termenului de garanție?

  4) Câte doze din fiecare tip de vaccin au fost revândute către alte state și care a fost prețul total obținut?

  5) Câte doze din fiecare tip de vaccin au fost donate altor state?

  În cazul în care Guvernul va refuza să răspundă, în mod transparent, la întrebările de mai sus, PSD va folosi toate căile parlamentare și juridice pentru a aduce adevărul în fața cetățenilor”, spune președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.