miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un soldat din garda regală a leșinat pe podium în timp ce veghea lângă sicriul reginei | Video

  de - | 15 septembrie 2022, 9:53 AM | Internaţional

  0

  (foto: captură video)

  Potrivit Daily Mail, Sute de mii de persoane în doliu au stat la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu monarhului după moartea sa, joi, la Balmoral. Dar spectatorii au fost îngroziți când un gardian a început să se balanseze în picioare cu câteva momente înainte de a se prăbuși.

  Bărbatul coborâse pentru scurt timp de pe podium înainte de a-și relua locul, în timp ce alți militari i s-au alăturat pentru a face schimbul.

  Dar, câteva secunde mai târziu, și-a pierdut cunoștința și a căzut în față, aterizând întins pe podeaua de piatră, sub privirile pline îngrozite ale spectatorilor care stăteau la coadă pentru a-și prezenta omagiile.

  De asemenea, transmisiunea în direct a fost întreruptă timp de câteva minute, în timp ce poliția s-a grăbit să îl ajute pe bărbat.

  Sicriul reginei, care a fost așezat pe o platformă înălțată numită catafalc, este păzit non-stop de unități ale Gărzii de corp a suveranei, ale Diviziei Household sau de Yeoman Warders of the Tower of London.

  Miercuri după-amiază mulțimile au umplut străzile din centrul Londrei în timp ce sicriul a fost mutat de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

  Palatul Westminster va rămâne deschis 24 de ore pe zi până luni, la ora 6.30 – ziua înmormântării reginei.


  sursa: stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.