Un serial Harry Potter e în plan pentru HBO Max

  de - | 26 ianuarie 2021, 6:31 PM | Film

  0

  Warner Bros. ar putea pregăti un serial „Harry Potter” ce va fi difuzat pe HBO Max, scrie The Hollywood Reporter, citat de Europa FM.

  Surse apropiate The Hollywood Reporter au declarat că au avut loc mai multe întâlniri cu scenariști, cu scopul de a aduce celebra franciză pe micile ecrane.

  Până în acest moment, nu au stabilit cine vor fi scenariștii, discuțiile fiind abia la început.

  Cele şapte romane „Harry Potter” scrise de J.K. Rowling au avut fost vândute în peste 500 de milioane de exemplare la nivel mondial şi au fost adaptate în opt blockbustere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.