duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un rus cu permis de ședere fals, oprit de polițiști la Nădlac II

  de Special Arad | 27 aprilie 2022, 1:20 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetățean din Rusia care a încercat să treacă ilegal frontiera folosind un permis de ședere fals.

  În data de 26.04.2022, în jurul orei 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Germania, un cetățean din Rusia.
  La controlul specific, pe lângă documentele de identitate, bărbatul a prezentat și un permis de ședere având însemnele autorităţilor din Belgia.

  Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.
  Persoanei nu i s-a permis ieșirea din țară, iar în cauză se efectuează cercetări urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.