marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pe timp de vară, un echipaj SMURD va sta la datorie în PTF Nădlac II

  de Special Arad | 21 iunie 2024, 4:07 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  ISU Arad informează că, în perioada sezonului estival, un echipaj SMURD va sta la datorie în punctul de trecere al frontierei Nădlac II.

  „În perioada verii, fluxul de persoane care tranzitează Vama Nădlac crește considerabil, ceea ce sporește riscul apariției incidentelor medicale. Pentru a răspunde prompt și eficient oricărei situații de urgență medicală, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a operaționalizat un echipaj SMURD în această locație strategică.

  În acest sens, în perioada 21 iunie – 15 septembrie 2024, Detașamentul de Pompieri Arad va disloca un echipaj SMURD de prim ajutor la Vama Nădlac – PTF Nădlac II. Astfel, se va asigura un răspuns medical rapid și eficient în cadrul punctului de trecere a frontierei. Echipajul SMURD, format din paramedici și o ambulanță tip B2 va fi prezent 24 de ore din 24, pe toată durata perioadei menționate.

  Această măsură are drept obiectiv principal creșterea siguranței cetățenilor care tranzitează vama și reducerea timpului de răspuns în cazul producerii unor urgențe medicale”, transmite ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.