sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un preot și-a dat foc în zona Catedralei Mântuirii Neamului. Videoclipul a fost transmis live de Antena 3

  de Special Arad | 25 noiembrie 2018, 11:24 AM | Naţional

  0

  (foto: observator.tv)

  Imagini incredibile in fața Catedralei Mântuirii Neamului, anunță stiripesurse.ro. Un preot și-a dat foc în fața locașului de cult, chiar în timpul slujbei de sfințire. Preotul susține că este nemulțumit de faptul că a fost caterisit în mod injust după ce ar fi fost victima unui accident de mașină. Cu toate acestea, reprezentanii ISU subliniaza ca gestul nu s-a petrecut in fata catedralei, ci doar in apropiere.

  „Referitor la informația conform căreia un preot și-ar fi dat foc, facem precizarea ca în incinta catedralei cât și în curtea acesteia nicio persoana nu a recurs la acest gest. Referitor la persoana autoincendiata, se pare ca a existat o solicitare, a fost vorba despre un bărbat care și-a scos geaca și a incendiat-o. Evenimentul s-a petrecut în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei. Persoana în cauza a fost condusa la secția de politie, unde s-a deplasat și un echipaj smurd pentru a-i acorda îngrijiri medicale, persoana a refuzat transportul la spital”, transmite ISU.

  Videoclipul a fost transmis în direct de Antena 3.

  sursa: stiripesurse.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.