marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mii de credincioși s-au călcat în picioare la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului | Video

  de Special Arad | 25 noiembrie 2018, 7:06 PM | Naţional | Topic special

  0

  Înainte să intre în curtea Catedralei Neamului, o parte dintre credincioşii sosiţi din toate judeţele ţării s-au îmbrâncit ca pe stadion. În imaginile filmate de o echipă Digi24, se vede că oamenii s-au călcat în picioare, iar pe chipurile lor se citeşte suferinţa. Mai multe femei au căzut şi s-au lovit.

  Aproximativ 30.000 de oameni şi 2000 de invitaţi au asistat duminică dimineaţa la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, printre oficialităţile prezente numărându-se premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, precum şi numeroşi oameni politici şi de cultură, potrivit Antena 3.

  Un număr de 83 de persoane dintre cele care au participat la slujbele de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului au avut nevoie de îngriiri medicale, duminică, până la ora 15.00, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, trei persoane fiind transportate la spital, potrivit Digi24.

  -Măi, omorâți oamenii. Nu vă mai împingeți.

  -Șefii de grupuri, organizați-vă oamenii! Vă rugăm frumos, nu mai împingeți.

  -Vă rugăm frumos nu mai împingeți, nu mai împingeţi!

  -Oameni buni, nu mai este loc în curte. Nu aveţi unde să mergeţi, nu mai împingeţi!

  Reporterii Digi24 atenționează că video-ul conține imagini cu un puternic impact emoţional!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.