sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un preot s-a spânzurat în casa parohială din Cluj

  de - | 9 septembrie 2015, 9:05 AM | Naţional

  0

  Un preot din Cluj s-a spanzurat in casa parohiala, lasand in urma sa un bilet de adio. Anchetatorii vor sta de vorba cu familia preotului din Cluj, care in mod inexplicabil si-a luat viata chiar in casa parohiala.

  Omul bisericii, in varsta de 49 de ani, era in ultima vreme tot mai abatut – au confirmat localnicii. In urma sa a lasat si-un bilet de adio, care – cel mai probabil – va lamuri ce l-a impins spre un asemenea gest crud. Preotul a slujit biserica mai bine de 10 ani, iar comunitatea il vedea ca pe un om respectabil, relateaza Protv.

  El a fost vazut ultima oara luni seara de catre prietenii lui, care au confirmat faptul ca era extrem de abatut.

  Preotul Cornel Petran era casatorit si avea un baiat, student la Cluj. Trupul fara viata a fost descoperit de catre un angajat al bisericii care a venit de dimineata sa il viziteze. Acesta a alertat autoritatile insa nu s-a mai putut face nimic pentru el.

  Vestea i-a cutremurat pe toti cei care l-au cunoscut. Superiorii lui de la Arghiepiscopia Clujului spun ca recent a primit o distinctie pentru implicarea lui in comunitate.

  Trupul parintelui a fost deja transportet la IML pentru autopsie, iar anchetatorii vor incerca sa afle motivele care l-au determinat pe barbat sa isi ia viata. Este pentru prima data cand un om al bisericii isi pune capat zilelor in judetul Cluj.

  Sursa: stirileprotv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.