Un Paradis floral la Târgul Primăverii de la Expo (Galerie Foto)

  de Raluca Medeleanu | 17 aprilie 2015, 2:18 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Ca să declare oficial „Bun venit primăverii!”, Camera de Comerț și Industrie Arad organizează zilele acestea, în cadrul centrului expozițional Expo Arad, Târgul Primăverii – un eveniment ce aduce laolaltă toate lucrurile care ne umple sufletul de bucurie și ne fac viața mai frumoasă, de la cele mai frumoase flori de sezon, copaci și arbuștii decorativi, sau statuete decorative și mobilier pentru grădină, până la obiecte pentru toate anotimpurile, cum ar fi bijuteriile din pietre semi-prețioase, încălțăminte din piele, biciclete sau chiar oferte pentru vacanță, oferite atât de firmele de turism din Arad, cât și din alte localități.

  Ediția de anul acesta este împărțită în 5 sectoare de activitate (Salonul Gardenia, Salonul Estival, Salonul Hobby, Salonul Mobilei și Salonul Lichidărilor de Stoc) și găzduiește peste 70 de firme din România și Ungaria, dar, fără doar și poate, atracția principală a târgului este secțiunea dedicată florilor, care te înmărmurește prin diversitatea și intensitatea coloritului speciilor. Vizitatorii au avut posibilitatea să aleagă flori pentru toate buzunarele, de la petunii, tuberoze și primule ce costă până în 30 de lei, la orhidee de 50 de lei, sau magnolii de la 120 până la 200 de lei (vezi mai multe prețuri în galeria foto).

  Pentru cei care nu au reușit încă să ajungă la Expo, târgul mai este deschis astăzi până la ora 20:00, sâmbătă – de la 10:00 la 20:00 și duminică – de la 9:00 la 16:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.