Un oraș aflat la 112 km de Arad intră în carantină! Se așteaptă hotărârea de la CNSU

  de - | 26 iulie 2020, 12:01 PM | Regional

  1

  (foto: Wikipedia)

  Făgetul intra în carantină, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, anunță sursadevest.ro.

  Aici au fost depitaste, în total, 47 de cazuri, dintre care 8 sunt cadre medicale. Populația orașului Făget este de aproximativ 7.000 de locuitori.

  Aseară, la nivelul județului s-a discutat despre posibilitatea carantinării Făgetului, iar situația a fost prezentată celor de la INSP, care au dat aviz favorabil pentru carantinare. Astăzi propunerea s-a votat în Comitetul Local, iar propunerea a fost trimisă la București către Comitetul Național pentru Situații de Urgență, care va emite o hotărâre în acest sens.

  Va fi carantinat orașul Făget și localitățile aparținătoare Colonia Mică și Bichigi.

  Făgetul este primul oraș din țară care va fi carantinat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus și prima localitate din județul Timiș.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.