Un ofițer SPP, adjutant al vicepremierului Daniel Constantin, a murit după ce a intrat în mare, la Neptun

  de Special Arad | 30 June 2014, 9:47 PM | Naţional

  0

  Un ofițer din cadrul Serviciului de Pază şi Protecţie, în vârstă de 30 de ani, unul dintre adjutanții vicepremierului Daniel Constantin, a murit, luni, după ce a intrat în mare în dreptul stațiunii Neptun, relatează Mediafax.

  Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au declarat că autoritățile au fost sesizate, în jurul orei 16:30, că un bărbat a intrat în mare în dreptul stațiunii Neptun și nu a mai revenit la mal.

  La fața locului, s-au deplasat scafandri din cadrul ISU Dobrogea, care, după căutări ce au durat mai bine de o oră, au reușit să găsească trupul bărbatului.

  Cadrele medicale sosite la fața locului nu au putut face nimic pentru a-l salva, confirmând decesul bărbatului.

  Potrivit unor surse oficiale, bărbatul mort la Neptun este ofiţer în cadrul Serviciului de Pază şi Protecţie şi este unul dintre adjutanții vicepremierului Daniel Constantin.

  Bărbatul se afla la mare în concediu împreună cu prietena sa. 

  Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

  Bărbatul decedat avea 30 de ani și era din județul Prahova.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.