miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou pas pentru reluarea lucrărilor la pasajul de pe centura Aradului

  de - | 2 martie 2021, 12:33 PM | Comunicate contra cost

  0

  Ieri a fost semnat contractul dintre Ministerul Transporturilor și compania desemnată să efectueze expertiza tehnică și proiectarea restului de executat la pasajul nefinalizat de pe centura municipiului Arad.

  Florin Stana, consilier local USR PLUS: „Așa cum am prezentat în urmă cu câteva săptămâni, prima etapă din cele trei necesare pentru finalizarea pasajului peste cale ferată include expertiza tehnică a lucrărilor executate, întocmirea proiectului tehnic pentru restul de executat și asistență tehnică.

  În urma licitației de la finele lunii ianuarie, a fost selectată societatea SSF-RO, subsidiara unei societăți germane cu sediul la Munchen. Contractul cu această companie a fost semnat ieri, ceea ce reprezintă un pas înainte spre finalizarea unei lucrări mult așteptată de arădeni.

  Informațiile venite de la CFR ne spun că avizul necesar exproprierii terenurilor este în lucru, la comisa tehnică. După eliberarea sa, Primăria Arad va putea efectua exproprierea suprafețelor necesare pentru relocarea celor două rețele electrice, a doua etapă din proiectul de edificare a pasajului.

  Cu speranța că și acest proces se va desfășura cât mai rapid, pentru a permite ultimei etape, cea a construcției propriu-zise să demareze, vă vom ține la curent cu ceea ce s-a făcut pentru acest pasaj, mai puțin cu ceea ce se va face”.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.