Un nou incendiu într-un spital, la Cluj: Trei pacienți au fost evacuați, pompierii au reușit să stingă focul

  de Special Arad | 22 noiembrie 2020, 11:27 AM | Naţional

  0

  (foto: ISU Cluj)

  După tragedia din Piatra Neamț, un nou incendiu a izbucnit la spitalul CFR din Cluj-Napoca în cursul dimineții, relatează Monitorul Cluj. Din primele informaţii oferite de ISU Cluj, incendiul ar fi pornit din cauza unui scurtcircuit la un corp de iluminat produs într-o toaletă de la etajul 1 al spitalului.

  Pompierii au reuşit să stingă focul după doar câteva minute, fiind nevoiţi să evacueze trei bolnavi. Nimeni nu a fost rănit.

  Toaleta se afla în zona secţiei de interne şi deservea mai multe saloane, potrivit sursei citate. Secția are 11 pacienți internați.

  În jurul orei 7.00 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un incendiu cauzat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie de la et 1, spitalul CFR din Cluj-Napoca.

  Pompierii de la Detasamentul 1 din Cluj-Napoca au intervenit cu cinci mașini, stingând focul, astfel încât nu a mai fost necesară evacuarea altor pacienti.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.