sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou film „Mission: Impossible”: o nouă cascadorie impresionantă efectuată de Tom Cruise

  de - | 28 noiembrie 2021, 2:36 PM | Monden

  0

  Actorul american Tom Cruise, care filmează pentru „Mission: Impossible 8”, a fost fotografiat de tabloidele britanice în timpul unei scene periculoase, relatează Daily Mail, citat de HotNews.

  Starul, în vârstă de 59 de ani, apare suspendat de aripa unui avion militar din al Doilea Război Mondial: un Boeing Stearman Model 75 din 1943.

  În imaginile publicate de Daily Mail, Tom Cruise apare cu cască şi salopetă maro, într-o poziţie periculoasă (deşi controlată).

  Cruise este cunoscut pentru faptul că îşi realizează majoritatea cascadoriilor. De altfel, el s-a accidentat în timpul filmărilor la precedentul film din franciză, „Mission: Impossible – Fallout”.

  În ceea ce priveşte „Mission: Impossible 7”, ale cărui filmări s-au încheiat şi care trebuie să intre în cinematografe în septembrie 2022 după mai multe amânări, actorul a asigurat că a realizat cea mai periculoasă cascadorie din viaţa sa.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.