Cascadorie cu TIR-ul! A făcut balans și s-a răsturnat între localitățile Vinga și Șagu

  de Lucian Dănilă | 20 June 2014, 3:56 PM | Știri Arad

  0

  Un TIR s-a răsturnat în această după amiază pe DN 69 între localitățile Vinga și Șagu. În urma accidentului, pasagerul din dreapta a fost rănit, iar pentru scoaterea din cabină a șoferul a fost nevoie de echipajul de descarcerare de la ISU Arad.

  „Am intrat în balans și nu am mai putut redresa… Nu îmi dau seama cum s-a întâmplat, aveam maxim 50 de km/h”, spune șoferul, care a scăpat fără nicio zgârietură și se plimba desculț, cu o doză de cola în mână, încercând să-și revină din șoc. Acesta nu a dosit să facă o declarație oficială pentru că nu avea acordul șefilor de la firmă. „Am un patron din Austria și nu am voie să dau declarații”, a continuat el discuția.

  A fost o zi cu ghinion atât pentru el cât și pentru pasagerul din dreapta, care era colegul său. „E prima zi de lucru. Astăzi m-am întors din concediu. Știam că mașina a fost încărcată la Brașov, am verificat-o la Timișoara, am verificat încărcătura, chingile, totul era perfect. Colegul meu săracul, cred că are clavicula fracturată și este lovit la cap și la umăr. El este în prima lui zi ca șofer… Nici nu a apucat să pună mâna pe volan. El trebuia să mă schimbe, chiar ne îndreptam spre Italia”, spune șoferul. Pasagerul a fost transportat cu ambulanța SMURD la Spitalul Clinic Județean pentru investigații.

  La locul accidentului era așteptată mașina care tractează TIR-ul, urmând a ajunge și un echipaj din partea firmei care să adune marfa împrăștiată pe marginea drumului. Marfa și mașina erau asigurate. Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a afla cauzele și împrejurările în care TIR-ul s-a răsturnat.

  FOTO: LUCIAN DĂNILĂ

  VIDEO: CĂLIN BIBE

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.