Cascadorie spre moarte în Sânnicolau Mic! A coborât de pe bloc pe cablul de televiziune (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 5 May 2016, 5:14 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. Caz halucinant în cartierul arădean Sânnicolau Mic, acolo unde un bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani se zbate între viață și moarte după un gest care i-a uimit pe vecini.

  Din informațiile noastre, bărbatul a rămas blocat în apartament și a căutat o soluție rapidă de a ieși din casă. „A venit de câteva zile din Germania. Nu îl cunoaștem, l-am văzut doar de câteva ori dar nici nu ne salutam”, spune o vecină de-a acestuia din Blocul 1 de pe strada Frunzei, fostul bloc de nefamiliști cum este cunoscut în cartier.

  Apoi, polițistul care aduna informații de la martori, ne-a declarat că „a venit de două zile din Germania. Era acasă, s-a îmbătat și a rămas blocat în garsonieră. Voia să meargă să își cumpere bere, dar nu putea ieși din casă. A luat cablul de televiziune, l-a scos pe geam și a coborât pe el. Cablul a cedat și bărbatul a căzut de la etajul al 2-lea. A venit un echipaj de la salvare și l-a luat. Nu știu în ce stare era”.

  De la spital ni s-a spus că bărbatul în vârstă de 45 de ani este în stare foarte gravă, fiind în comă, intubat, medicii fiind rezervați în ceea ce privesc șansele sale de supraviețuire.

  A fost o cascadorie spre moarte a bărbatului tocami întors din Germania… La fața locului au ajuns și pompierii de la ISU Arad, care au intrat în apartament în eventualitatea că ar fi găsit pe cineva, sau că ar fi gazul pornit, ori alte probleme.

  „Nici nu știam că îl avem pe Batman în bloc”, spuneau vecinii acestuia, încercând – cum e obișnuit românul – să facă haz de necaz. Nu cunoaștem, încă, identitatea bărbatului, dar vom reveni cu alte informații imediat ce le primim.

  cascador

  Pompierii au urcat în apartament

  13183256_483902525142925_296574933_n

  Cablul de televiziune care s-a rupt

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.