joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou aparat de radiodiagnostic pentru ambulatoriul Spitalului Județean Arad

  de Special Arad | 31 august 2022, 8:33 AM | Administraţie | Sănătate

  0

  Comunicat. Un nou aparat de radiodiagnostic cu post de grafie și scopie a fost achiziționat de Consiliul Județean Arad, pentru dotarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Valoarea totală a aparatului este de aproape 1,4 milioane lei.

  „Una dintre prioritățile absolute ale administrației județene este sănătatea publică. Pentru a crește calitatea actului medical, investim în toți cei trei piloni ai acestei «construcții»: în dezvoltarea infrastructurii, prin construirea de noi secții și modernizarea celor existente, în dotările cu aparatură pentru fiecare secție și, nu în ultimul rând, în pregătirea resursei umane, pentru folosirea noilor echipamente medicale”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Aparatul a fost achiziționat din fonduri nerambursabile, în cadrul proiectului „Creșterea accesibilității serviciilor medicale prin dotarea cu echipamente performante a Ambulatoriului integrat de specialitate din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”. Obiectivele generale sunt îmbunătățirea serviciilor medicale pe care Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad le oferă pacienților, respectiv achiziția de echipamente medicale pentru dotarea Laboratorului clinic de radiologie și imagistică medicală (LRIM), a Cabinetului în specialitate cardiologie și a Cabinetului în specialitatea gastroenterologie din cadrul Ambulatoriului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.