Un nou accident, deja obișnuit în Arad: la intersecția Șaguna cu Kogălniceanu. Când se trezesc autoritățile? (Foto)

  de Luci Precup | 27 ianuarie 2015, 10:00 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Ne-am urât de tamponări la intersecția dintre străzile Andrei Șaguna și Kogălniceanu. Ultima tamponare, cea de azi dimineață, e  cincea petrecută în doar o săptămână. Câte mai trebuie să se întâmple până în momentul în care factorii decizionali să ia măsuri? Sau poate trebuie să moară cineva ca să se intervină…

  Astăzi (marți), în jurul orei 7,30, un Opel care venea dinspre Poliția Rutieră, pe Șaguna, s-a tamponat cu un microbuz care circula pe strada Kogălniceanu, dinspre  Biserica Sârbească. Urmările n-au fost tragice, cele două femei, șoferițele Opelului și Peugeot-lui alegându-se doar cu sperieturi.

  Problema, susțin specialiștii, este aceea că strada Andrei Șaguna are prioritate începând de la Intim și până la intersecția cu Kogălniceanu. Aici, prioritatea se schimbă, aceasta fiind atribuită străzii Kogălniceanu. Ei bine, soluția ar fi semaforizarea… măsură pe care o așteptăm de mult, Special Arad solicitând acest lucru în urmă cu câteva luni.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.