joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Un muncitor de la Gospodărirea Comunală a ajuns la spital după ce s-a prăbușit macaraua cu el

  de Raluca Medeleanu | 27 februarie 2020, 5:39 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: „Vocea Străzii Arad România”)

  Astăzi, la orele amiezii, în zona Podgoria a avut loc un accident de muncă, în timpul toaletării copacilor.

  Mai exact, în timpul programului „Curățenia de Primăvară” desfășurat pe strada Traian Moșoiu, macaraua de la un utilaj s-a prăbușit pe trotuar în timp ce un muncitor aflat pe ea tăia la mare înălțime trunchiul unui copac.

  Bărbatul a fost transportat de urgență la Spital pentru îngrijiri medicale.

  Update

  Muncitorul, un bărbat de 58 de ani, a fost transportat la Spitalul Clinic Județean Arad unde doctorii i-au făcut control medical și au concluzionat că acesta și-a fracturat doar peroneul. Din fericire, nu a fost nevoie de internare.

  Menționăm că un cititor care se afla în trecere pe strada Moșoiu, chiar în momentul accidentului, ne-a declarat că bărbatul nu purta niciun echipament de protecție. A fost un adevărat noroc că nu a fost rănit mai grav.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E de cercetat altceva, daca autoscara (made acum 55 de ani) avea verificarea ISCIR valabila si firma numita Gospodarirea Comunala are contract de mentenanta cu firma autorizata pentru instalatii de ridicat. De data asta a fost bafta porcului ca omul n-a avut nici ham si hamul legat de scara, ca murea naibii. A fost o exceptie de genul : esti legat cu centura , dai in oistea carutei si nu te poti feri ca ai centura pusa.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.