sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un mort şi sute de persoane evacuate la metroul din Washington, din cauza unor emanaţii de fum

  de Special Arad | 13 ianuarie 2015, 1:54 PM | Internaţional

  0

  Cel puţin o persoană a murit, iar alte câteva sute au fost evacuate luni, în metroul din Washington, din cauza unor emanaţii de fum de origine necunoscută, scrie Mediafax.

  Autoritatea pentru transporturi din Washington (WMATA) a confirmat moartea unei persoane, fără a oferi alte detalii.

  WMATA a anunţat pe site-ul său că „originea acestor emanaţii de fum nu a fost identificată”, iar poliţia a iniţiat o anchetă.

  Incidentul s-a produs la staţia L’Enfant Plaza, în centrul oraşului. A fost afectată circulaţia pe cinci linii de metrou.

  Pompierii au anunţat, într-un mesaj postat pe Twitter, că şase persoane au fost internate în spital, dintre care una în stare gravă.

  Metroul din Washington, al doilea ca importanţă din ţară, după cel din New York, a cunoscut cel mai grav accident în iunie 2009. O ramă a lovit din spate alt tren, incident soldându-se cu nouă morţi şi circa 70 de răniţi.

  Foto: Washington Post

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.