Un minor și-a făcut nevoile pe strada Mețianu. Mama acestuia a primit amendă 200 lei

  de Special Arad | 23 iulie 2019, 5:23 PM | Știri Arad

  5

  Comunicat. Mama minorului care și-a satisfăcut nevoile fiziologice pe strada Mețianu, în ziua de 23.07.2019, a fost sancționată imediat de polițiștii locali pentru contravenția la Legea nr. 71/1991, art. 2 pct. 33. cu amendă de 200 de lei. De asemenea, aparținătorii minorului care au încurajat acest comportament antisocial au curățat temeinic locul, sub supravegherea polițiștilor locali de la Serviciul de Ordine și Liniște Publică 2

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dar cainii nu ii vede? Pe proprietarii lor care nu strang excrementele, de ce nu ii sanctioneaza? Mergem cu copiii in parc sau pe mal si daca nu esti atent, calci in ele!!!
   In plus, cand aplici o amenda, trebuie sa ai si facilitati create pentru a demonstra ca ai incalcat o lege! Erau wc-uri in zona????

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.