joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un mesaj RO-Alert l-a „eliminat” pe un elev care susținea proba de matematică a Evaluării Naționale

  de - | 24 iunie 2021, 11:11 PM | Educaţie

  0

  Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a precizat, joi seară, că cei trei elevi eliminaţi de la proba de matematică a Evaluării Naţionale au fost prinşi cu telefonul mobil, iar unul dintre ei a primit mesaj RO-Alert în timpul probei. Sorin Cîmpeanu a făcut, joi seară, precizări despre cei trei elevi eliminaţi de la proba de matematică a Evaluării Naţionale. Cîmpeanu a explicat că toţi trei au fost prinşi cu telefoanele mobile asupra lor, lucru interzis de metodologie. „Unul a primit mesaj RO-Alert în timpul examenului”, a precizat Cîmpeanu.

  Ministerul Educaţiei a transmis, joi seară, că 123.250 de candidaţi, respectiv 93,95% dintre cei înscrişi, s-au prezentat la proba de matematică a Evaluării Naţionale. 7.926 de candidaţi au absentat, mai mulţi decât la Limba română. „Pentru tentativă de fraudă au fost eliminaţi 3 candidaţi, lucrările acestora fiind notate cu 1  (unu)”, a transmis, joi seară, Ministerul Educaţiei.

  Citeste mai mult: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.