duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Furt la Definitivat 2015! Profesor dat afară după ce a fost prins în timp ce copia la examen

  de Special Arad | 9 iulie 2015, 5:28 PM | Educaţie | Naţional

  0

  Un profesor s-a făcut de rușine, după ce a fost eliminat din examenul de Definitvat, pentru că a fost prins în timp ce copia cu ajutorul unor căști.Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Cluj, incidentul a avut loc joi, în timpul examenului scris de Definitvat, iar dascălul în cauză susținea proba scrisă pentru disciplina Educație Fizică și Sport.

  Interesul dascălilor să se definitiveze în învățământ pare să fie mai scăzut față de anii trecuți, în condițiile în care în acest an doar 389 de cadre didactice au rămas în cura pentru definitivare, după ce 27 de candidați și-au retras dosarele.

  Totuși, nici cei 389 de dascăli nu au susținut toți prima probă a examenului.„Din totalul de 389 de candidati cu fisele validate, au participat la concurs 336 de candidati. 14 candidati inscrisi nu s-au prezentat la proba, 4 s-au retras in timpul concursului din motive medicale, alti 35 s-au retras din motive personale, iar un candidat care sustinea proba la Educatie fizica si Sport a fost eliminat din concurs intrucat incerca sa copieze cu un dispozitiv de tip casca.”, se arată într-un comunicat al ISJ Cluj

  În 2014 la examenul de Definitivat s-au înscris 460 de candidați și au susținut examenul 437.

  Centrul de examen stabilit la nivelul județului Cluj este Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca.

  Conform calendarului Definitivat 2015, rezultatele vor fi afișate în 14 iulie, urmând ca în perioada 14-15 iulie să fie depuse eventualele contestații.

  sursa: evz.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.