Un important brand de modă, prezent şi în România, şi-a cerut falimentul

  de - | 1 octombrie 2019, 8:37 AM | Internaţional | Monden | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Pinterest)

  Un uriaş brand de modă, popular în rândul tinerilor, a solicitat duminică protecţia faţă de creditori conform legii falimentului din Statele Unite, alăturându-se unei liste tot mai mari de retaileri tradiţionali care cad victimă concurenţei comerţului electronic. Majoritatea magazinelor din Europa şi Asia vor fi închise, transmite Reuters, citat de adevarul.ro.

  Forever 21 se alături celor peste 20 de retaileri americani, între care Sears Holdings Corp şi Toys ‘R’ Us, care de la începutul anului 2007 au solicitat intrarea în faliment, tot mai mulţi clienţi fiind atraşi de retaileri precum Amazon.

  Magazinele Forever 21 nu vor dispărea complet, însă. Compania a obţinut o finanţare de 275 de milioane de dolari din partea creditorilor existenţi, JPMorgan Chase Bank, N.A. ca agent şi 75  de milioane de dolari sub formă de capital nou din partea TPG Sixth Street Partners şi a unor fonduri afiliate.

  Astfel, Forever 21 îşi continuă activitatea în mod normal, însă intenţionează să închidă majoritatea magazinelor din Asia şi Europa, urmând să le menţină pe cele din Mexic şi America Latină.

  Sursa: adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.