Un gigant din industria luxului construieşte o fabrică în România şi face angajări

  de - | 22 September 2021, 10:20 AM | Naţional

  0

  Prada, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria luxului, investeşte 19 mil. euro într-o fabrică în România unde va angaja peste 300 de oameni, scrie ZF.

  Gigantul fondat acum mai bine de un secol de familia cu acelaşi nume are deja o fabrică în România, la Sibiu, unde realizează produse din piele.

  În total, Prada are 23 de unităţi de producţie dintre care 20 în Italia şi câte una în Marea Britanie, Franţa şi România. În cea din România produce articole din piele, cum ar fi genţi sau accesorii. Pantofii sunt realizaţi separat în alte fabrici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.