Un fost jucător al echipei UTA din perioada Marțian a semnat cu Dinamo!

  de Lucian Dănilă | 31 July 2014, 12:51 PM | Sport

  0

  A jucat pentru UTA în perioada lui Marțian, a fost penultimul în clasamentul ligii secunde, iar acum a semnat cu una dintre marile echipe ale României, Dinamo București. Acest lucru s-a putut întâmpla doar după ce a rupt contractul cu impresarul său.

  Dragoş Firţulescu a fost în probe la Dinamo şi a trecut testele, urmînd să semneze în aceste zile un acord pe cel puţin un sezon. Dragoş s-a reprezentat pe sine la discuţiile cu Dinamo, a acceptat salariul şi bonusurile impuse de şefii bucureştenilor, pregătindu-se să debuteze cât mai curînd în tricoul alb-roşu. Pentru a putea negocia cu clubul din șoseaua Ștefan cel Mare, Firțulescu a rupt contractul cu agentul Ana Maria Prodan!

  Firțulescu a evoluat pentru UTA în turul campionatului trecut, perioadă în care arădenii, sub comanda lui Trică, au încheiat prima jumătate de campionat pe penultimul loc. În iarnă, olteanul s-a transferat la gruparea maghiară Kaposvar.

  firtulescu 1

  13 meciuri a bifat sezonul trecut Firţulescu pentru ungurii de la Kaposvar, unde a fost antrenat de Selymes

  1 gol în 55 de meciuri a reuşit Firţulescu în prima ligă din România pentru U Craiova, FCM Tîrgu Mureş şi U Cluj

  2.500 de euro va fi salariul lunar al lui Firţulescu în Ştefan cel Mare

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.