sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un fost jucător al echipei UTA din perioada Marțian a semnat cu Dinamo!

  de Lucian Dănilă | 31 iulie 2014, 12:51 PM | Sport

  0

  A jucat pentru UTA în perioada lui Marțian, a fost penultimul în clasamentul ligii secunde, iar acum a semnat cu una dintre marile echipe ale României, Dinamo București. Acest lucru s-a putut întâmpla doar după ce a rupt contractul cu impresarul său.

  Dragoş Firţulescu a fost în probe la Dinamo şi a trecut testele, urmînd să semneze în aceste zile un acord pe cel puţin un sezon. Dragoş s-a reprezentat pe sine la discuţiile cu Dinamo, a acceptat salariul şi bonusurile impuse de şefii bucureştenilor, pregătindu-se să debuteze cât mai curînd în tricoul alb-roşu. Pentru a putea negocia cu clubul din șoseaua Ștefan cel Mare, Firțulescu a rupt contractul cu agentul Ana Maria Prodan!

  Firțulescu a evoluat pentru UTA în turul campionatului trecut, perioadă în care arădenii, sub comanda lui Trică, au încheiat prima jumătate de campionat pe penultimul loc. În iarnă, olteanul s-a transferat la gruparea maghiară Kaposvar.

  firtulescu 1

  13 meciuri a bifat sezonul trecut Firţulescu pentru ungurii de la Kaposvar, unde a fost antrenat de Selymes

  1 gol în 55 de meciuri a reuşit Firţulescu în prima ligă din România pentru U Craiova, FCM Tîrgu Mureş şi U Cluj

  2.500 de euro va fi salariul lunar al lui Firţulescu în Ştefan cel Mare

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.