joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Am simțit că îmi ia fața Halep!” Lovitura săptămânii vine de la Giurgiu, nicidecum de la Wimbledon…

  de - | 14 iulie 2019, 2:35 PM | Sport

  0

  Ana Maria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, momentul fiind surprins de camerele de luat vederi şi generând controverse puternice. Între cei doi ar exista o relaţie şi Anamaria Prodan ar fi avut o descărcare nervoasă provocată de gelozie.

  Din informaţiile telekomsport.ro, totul a pornit de la fosta iubită a lui Dan Alexa, Andrada, care a refuzat să plece la finalul partidei de la vestiare. Tânăra s-a aşezat pe o bancă de la intarea în stadion şi a aşteptat să iasă Dan Alexa. Gestul a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, cea care primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură. Conform aceleiaşi surse, ulterior, după episodul în care Alexa a fost lovit, antrenorul Astrei şi Anamaria Prodan au urcat în birou, pentru a discuta departe de ochii presei.

  După aproximativ 10 minute, în birou a fost chemată şi fosta iubită a lui Alexa. Cei trei au discutat aproximativ jumătate de oră, timp în care au încercat să lămurească lucrurile. Anamaria Prodan a încercat să îmbrace povestea şi spune că tot scandalul ar fi pornit de la nişte transferuri:

  „Vă rog, lăsaţi-mă! Am vorbit de nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasa şi vulcanică. La ce circ e în presa, iar sunt în prim-plan mereu… Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport. Am simţit că îmi ia faţa Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul. Glumesc… Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan conform adevarul.ro.

  Deși totul a fost filmat, antrenorul neagă complet faptul că Anamaria Prodan l-ar fi lovit în fața liftului. „Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa, scrie adevarul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.