„Am simțit că îmi ia fața Halep!” Lovitura săptămânii vine de la Giurgiu, nicidecum de la Wimbledon…

  de - | 14 iulie 2019, 2:35 PM | Sport

  0

  Ana Maria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, momentul fiind surprins de camerele de luat vederi şi generând controverse puternice. Între cei doi ar exista o relaţie şi Anamaria Prodan ar fi avut o descărcare nervoasă provocată de gelozie.

  Din informaţiile telekomsport.ro, totul a pornit de la fosta iubită a lui Dan Alexa, Andrada, care a refuzat să plece la finalul partidei de la vestiare. Tânăra s-a aşezat pe o bancă de la intarea în stadion şi a aşteptat să iasă Dan Alexa. Gestul a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, cea care primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură. Conform aceleiaşi surse, ulterior, după episodul în care Alexa a fost lovit, antrenorul Astrei şi Anamaria Prodan au urcat în birou, pentru a discuta departe de ochii presei.

  După aproximativ 10 minute, în birou a fost chemată şi fosta iubită a lui Alexa. Cei trei au discutat aproximativ jumătate de oră, timp în care au încercat să lămurească lucrurile. Anamaria Prodan a încercat să îmbrace povestea şi spune că tot scandalul ar fi pornit de la nişte transferuri:

  „Vă rog, lăsaţi-mă! Am vorbit de nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasa şi vulcanică. La ce circ e în presa, iar sunt în prim-plan mereu… Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport. Am simţit că îmi ia faţa Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul. Glumesc… Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat Anamaria Prodan conform adevarul.ro.

  Deși totul a fost filmat, antrenorul neagă complet faptul că Anamaria Prodan l-ar fi lovit în fața liftului. „Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa, scrie adevarul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.