Un film în care joacă un român, pe primul loc în Statele Unite

  de Special Arad | 21 April 2014, 12:51 PM | Film

  0

  Thrillerul SF „Căpitanul America: Războinicul iernii”, de Joss Whedon, Anthony Russo şi Joe Russo, cu actorul Sebastian Stan, se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru a treia săptămână consecutiv, cu încasări de 26,61 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

  După evenimentele din cel mai recent film al francizei „Răzbunătorii” (2012), Steve Rogers (Chris Evans) trăieşte în Washington, încercând să-şi afle locul în lumea modernă, după ce a petrecut câteva decenii îngheţat în zăpezile Arcticii. Dar, după ce un angajat S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve se trezeşte implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră (Scarlett Johansson), eroul încearcă să afle adevărul până nu este prea târziu, ceea ce îl va arunca în luptă împotriva unui adversar redutabil şi în acelaşi timp familiar, Războinicul iernii, interpretat de actorul de origine română Sebastian Stan, scrie Realitatea.net.

  Filmul de animaţie „Rio 2”, de Carlos Saldanha, se menţine pe locul al doilea în clasament, cu încasări de 22,5 de milioane de dolari. Blu (cu vocea lui Jesse Eisenberg), Jewel (cu vocea lui Anne Hathaway) şi cei trei pui ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că este timpul ca puii să înveţe să trăiască în sălbăticie, ca orice pasăre liberă, şi astfel propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe pui, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.

  Pe locul al treilea în box office-ul nord-american s-a situat o premieră, drama „Heaven is for real”, de Randall Wallace, cu Greg Kinnear în rolul principal, care a avut încasări de 21,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Todd şi Sonja Burpo formează un cuplu al cărui fiu, Colton, susţine că a fost în rai în timp ce era pe punctul de a muri. El povesteşte despre lucruri care s-au întâmplat înainte de naşterea sa, pe care nu ar fi putut să le cunoască. Todd şi familia sa se văd nevoiţi să se confrunte cu analizarea sensului acestui eveniment remarcabil.

  O altă premieră, „Transcendence: Viaţă după moarte”, de Wally Pfister, cu Johnny Depp, Rebecca Hall şi Paul Bettany în rolurile principale, ocupă poziţia a patra în box office-ul nord-american, cu încasări de 11,15 milioane de dolari. Will Caster (Johnny Depp) este cel mai apreciat cercetător în domeniul inteligenţei artificiale şi caută soluţia de a reuni într-o singură maşinărie conştiinţa colectivă, cu informaţii din toate domeniile ştiinţei şi emoţiei umane.

  Experimentele sale controversate l-au făcut celebru, dar i-au atras şi antipatia extremiştilor antitehnologie. În urma unei violente încercări de a-l opri, activiştii nu au făcut altceva decât să îl aducă mai aproape de realizarea obiectivului pentru care a muncit întreaga sa carieră: de a deveni prima conştiinţă încărcată într-un sistem informatic, care caută să obţină controlul suprem.

  Premiera horror „A Haunted House 2” s-a situat pe locul al cincilea în box office, cu încasări de 9,1 milioane de dolari. Malcom (Marlon Wayans) se îndrăgosteşte de Megan, o mamă singură cu doi copii. Malcom se mută în noua sa casă, alături de noua sa familie, însă începe să observe evenimente paranormale care au loc în jurul casei şi al copiilor. Pentru a complica şi mai mult lucrurile, spiritul Kishei, fosta iubită a lui Malcolm, apare peste drum şi este foarte furios.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.