Un film de Oscar, în această seară, la Cinema Arta: „Una mujer fantástica”

  de Special Arad | 16 martie 2018, 12:45 PM | Cultură | Film

  0

  Proaspătul câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film străin va fi proiectat în această seară, de la ora 20:00, la Cinema Arta.

  „Una mujer fantástica” este o dramă din Chile care pune degetul pe unul din punctele nevralgice ale societății. Inspirat din maeștrii ai cinematografului, precum Hitchcock și Almodóvar, filmul spune povestea Marinei, un personaj de forţă a cărui confruntări cu discriminarea și intoleranța sunt redate alert și intens.

  „Una mujer fantástica” a avut premiera internațională la Festivalul de Film de la Berlin în 2017, unde a câștigat trei premii, printre care şi Ursul de Argint pentru cel mai bun scenariu.

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, înainte de începerea filmului.

  Preț bilete:
  – 10 lei întreg
  – 7 lei redus (pentru elevi, studenți și pensionari)

  Marina este o tânără chelneriţă şi cântăreaţă aspirantă. E îndrăgostită de Orlando, un bărbat cu două decenii mai în vârstă care moare pe neaşteptate. În loc să-şi plângă iubitul, Marina trebuie să înfrunte suspiciunile familiei acestuia.

  Regia: Sebastián Lelio
  Cu: Daniela Vega, Francisco Reyes
  Durata: 104 min
  N15 – nerecomandat sub 15 ani

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.