vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un film de Oscar, în această seară, la Cinema Arta: „Una mujer fantástica”

  de Special Arad | 16 martie 2018, 12:45 PM | Cultură | Film

  0

  Proaspătul câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film străin va fi proiectat în această seară, de la ora 20:00, la Cinema Arta.

  „Una mujer fantástica” este o dramă din Chile care pune degetul pe unul din punctele nevralgice ale societății. Inspirat din maeștrii ai cinematografului, precum Hitchcock și Almodóvar, filmul spune povestea Marinei, un personaj de forţă a cărui confruntări cu discriminarea și intoleranța sunt redate alert și intens.

  „Una mujer fantástica” a avut premiera internațională la Festivalul de Film de la Berlin în 2017, unde a câștigat trei premii, printre care şi Ursul de Argint pentru cel mai bun scenariu.

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, înainte de începerea filmului.

  Preț bilete:
  – 10 lei întreg
  – 7 lei redus (pentru elevi, studenți și pensionari)

  Marina este o tânără chelneriţă şi cântăreaţă aspirantă. E îndrăgostită de Orlando, un bărbat cu două decenii mai în vârstă care moare pe neaşteptate. În loc să-şi plângă iubitul, Marina trebuie să înfrunte suspiciunile familiei acestuia.

  Regia: Sebastián Lelio
  Cu: Daniela Vega, Francisco Reyes
  Durata: 104 min
  N15 – nerecomandat sub 15 ani

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.