miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un elicopter care făcea un zbor de antrenament a aterizat forțat și s-a răsturnat, în Timiș

  de - | 19 noiembrie 2022, 9:08 AM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ / sursa: pexels.com

  Un elicopter care făcea un zbor de antrenament a aterizat forțat, vineri, pe un câmp din Becicherescu Mic, localitate aflată la mai puțin de 20 de kilometri de Timișoara. După aterizarea forțată, aparatul de zbor s-a răsturnat, dar cele două persoane aflate în interior nu au fost rănite. Elicopterul făcea un zbor de antrenament după ce decolase de pe Aerodromul Cioca. Acesta a aterizat forțat din cauza vremii nefavorabile, vineri, pe un câmp din Becicherescu Mic, iar din cauza solului moale, aparatul de zbor s-a răsturnat.

  Cele două persoane care se aflau la bord, respectiv instructorul și elevul său, nu au fost rănite. Elicopterul a fost avariat. Cei doi bărbați aflați la bord au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În acest caz, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

  Sursa: pressalert.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.