Un elicopter care făcea un zbor de antrenament a aterizat forțat și s-a răsturnat, în Timiș

  de - | 19 November 2022, 9:08 AM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ / sursa: pexels.com

  Un elicopter care făcea un zbor de antrenament a aterizat forțat, vineri, pe un câmp din Becicherescu Mic, localitate aflată la mai puțin de 20 de kilometri de Timișoara. După aterizarea forțată, aparatul de zbor s-a răsturnat, dar cele două persoane aflate în interior nu au fost rănite. Elicopterul făcea un zbor de antrenament după ce decolase de pe Aerodromul Cioca. Acesta a aterizat forțat din cauza vremii nefavorabile, vineri, pe un câmp din Becicherescu Mic, iar din cauza solului moale, aparatul de zbor s-a răsturnat.

  Cele două persoane care se aflau la bord, respectiv instructorul și elevul său, nu au fost rănite. Elicopterul a fost avariat. Cei doi bărbați aflați la bord au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În acest caz, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

  Sursa: pressalert.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.