Un elev de 12 ani din Constanța s-a aruncat de la etajul doi al școlii

  de - | 21 ianuarie 2020, 9:07 AM | Naţional

  0

  Un elev în vârstă de 12 ani, al Liceului „George Călinescu” din Constanța, a încercat să se sinucidă în această dimineață, aruncându-se de la etajul al 2-lea al școlii.

  Reprezentanților ISU Constanța anunță că acesta a fost preluat conștient și transportat la spital cu multiple traumatisme.

  „Am fost solicitați să intervenim la un copil căzut de la înălțime, la Liceul George Călinescu. Acesta are 12 ani. Intervin SMURD B și SMURD C din cadrul detașamentului Palas. Din primele informații, băiatul este conștient. Acesta a căzut de la etajul 2 al liceului”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

  Elevul a fost evaluat medical și apoi transportat la spital pentru investigații medicale.

  Momentan nu se știe cum s-a produs incidentul. S-a demarat o anchetă a polițiștilor, precum și una internă, la nivelul liceului.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.