duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Un copil a intrat în Mureș, la Semlac, iar apoi a dispărut în apele învolburate ale râului

  de Special Arad | 29 aprilie 2018, 6:18 PM | Recomandările editorilor | Semlac | Știri Arad

  0

  Un copil de numai 14 ani din localitatea arădeană Semlac a vrut să se răcorească duminică și a intrat în apele învolburate ale râului Mureș, după ce ar fi plecat de la terenul de fotbal al comunei.

  Primele informații arată că minorul a dispărut în apele Mureșului la scurt timp după ce a intrat în râu.

  Autoritățile au fost alertate în urmă cu doar câteva minute despre acest incident și au pornit spre locul în care s-a întâmplat tragedia pentru a-l căuta pe copil.

  UPDATE

  Ultimele informații arată că o persoană l-a văzut pe copilul de 14 ani când a intrat în râul Mureș. Polițiștii și pompierii au ajuns la fața locului și au discutat cu martorul care susține că nu l-a mai văzut pe minor ieșind din apă.

  În acest moment patru subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, „înarmați” cu o barcă, îl caută pe copil în apele râului. În același timp, polițiștii îl caută pe acesta în localitatea Semlac, în caz că acesta a reușit să iasă din Mureș.

  Revenim cu mai multe informații pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

  Foto: arhivă

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.