Update Un copil a intrat în Mureș, la Semlac, iar apoi a dispărut în apele învolburate ale râului

  de Special Arad | 29 aprilie 2018, 6:18 PM | Recomandările editorilor | Semlac | Știri Arad

  0

  Un copil de numai 14 ani din localitatea arădeană Semlac a vrut să se răcorească duminică și a intrat în apele învolburate ale râului Mureș, după ce ar fi plecat de la terenul de fotbal al comunei.

  Primele informații arată că minorul a dispărut în apele Mureșului la scurt timp după ce a intrat în râu.

  Autoritățile au fost alertate în urmă cu doar câteva minute despre acest incident și au pornit spre locul în care s-a întâmplat tragedia pentru a-l căuta pe copil.

  UPDATE

  Ultimele informații arată că o persoană l-a văzut pe copilul de 14 ani când a intrat în râul Mureș. Polițiștii și pompierii au ajuns la fața locului și au discutat cu martorul care susține că nu l-a mai văzut pe minor ieșind din apă.

  În acest moment patru subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, „înarmați” cu o barcă, îl caută pe copil în apele râului. În același timp, polițiștii îl caută pe acesta în localitatea Semlac, în caz că acesta a reușit să iasă din Mureș.

  Revenim cu mai multe informații pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

  Foto: arhivă

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.