Un cont de Instagram îndrăzneț promovează yoga complet dezbrăcată | Foto

  de - | 24 octombrie 2017, 10:50 AM | Beauties | Foto | Sănătate

  0
  nude yoga girl

  Nude Yoga Girl este contul unei tipe din Bali, Indonezia, care a început să-și pună fotografii cu ea nud, în timp ce practica yoga. A început în noiembrie 2015, iar de atunci și până în prezent are aproape 700.000 de followers, scrie Noizz.

  „Prin contul meu, vreau să inspir oamenii să realizeze că toată lumea e foarte frumoasă și capabilă să facă lucruri uimitoare cu corpurile lor. Vreau să inspir oamenii să încerce yoga și poate vor ajunge astfel să-și accepte trupul”, susține tipa din spatele paginii.

  Recent, ea a lansat hashtag-ul #NYGYoga, prin care încurajează femeile din toată lumea să facă publice propriile lor fotografii în timp ce practică acest sport fără haine pe ele.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.