Un candidat la Primăria Lipova a văzut moartea! I-a căzut un container pe Mercedes, în timpul mersului (FOTO)

  de Marius Man | 1 septembrie 2016, 11:58 AM | Lipova | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În luna iunie a candidat pentru funcția de primar al orașului Lipova din partea partidului M10. Ieri, Mirela Backin și-a văzut moartea cu ochii pe DN 7, pe raza comunei Păuliș. Accidentul a avut loc ieri la orele serii.

  „Șoferul unui TIR nu a văzut că un alt tir din fața lui a frânat. În consecință a frânat brusc dar nu a mai putut evita impactul cu TIR-ul din fața sa. Containerele din acest TIR nu au fost legate cu centuri, acestea au alunecat, s-au desfăcut din cauza greutății acoperișul (duba) și au căzut pe mașina mea străpungându-mi parbrizul!”, povestește Mirela Backin spaima prin care a trecut. „Am avut în mașină fiare pe care le transporta TIR-ul”, încheie ea.

  Mirela Backin a scăpat nevătămată dar cu o sperietură groaznică. Imediat după accident ea a postat fotografii de la accident pe contul ei de facebook.

  fbk

  14203289_1764180510527887_3513069288032361330_n

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.