Un bărbat din Tisa Nouă circula fără numere, iar unul din Pâncota fără permis. Ambii au fost „agățați” de polițiști

  de Special Arad | 5 aprilie 2019, 10:37 AM | Fântânele | Pâncota | Știri Arad

  2

  (foto: arhivă)

  Comunicat. Polițiștii rutieri au depistat ieri, în trafic, două persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

  Un tânăr de 25 de ani, din Tisa Nouă, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din municipiu, având valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii expirată din data de 27 martie a.c..

  În Pâncota, a fost depistat în trafic un bărbat de 58 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

  Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.