sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat din România, urmărit general, depistat la frontiera verde de poliţiştii de frontieră din Borș

  de Special Arad | 19 iulie 2018, 12:59 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră bihoreni împreună cu polițiștii de frontieră maghiari au reținut în apropierea liniei de frontieră cu Ungaria, un cetăţean român, urmărit general, pe numele căruia era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani și 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

  Bărbatul intenţiona să treacă ilegal frontiera,  deoarece ştia că are de executat o pedeapsă privativă de libertate.

  În data de 17.07.2018, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră bihoreni împreună cu polițiștii de frontieră maghiari au observat, în apropierea liniei de frontieră cu statul vecin, în dreptul localităţii Santău Mare, o persoană care nu-și justifica prezența în zonă.  

  Lucrătorii noştri l-au legitimat, iar bărbatul a prezentat o carte de identitate expirată. Având suspiciuni cu privire la persoana în cauză, poliţiştii de frontieră l-au condus la sediul sectorului în vederea efectuării verificărilor specifice.

  În urma acestor verificări, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani și 10 luni pentru săvârşirea infracțiunii de tâlhărie.

  Din declarațiile persoanei rezultă că aceasta avea cunoștință de faptul că trebuie să execute o pedeapsă privativă de libertate și acest lucru a determinat luarea deciziei de a trece ilegal frontiera.

   În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.