miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat din Guineea a încercat să treacă Frontiera Nădlac II cu un document francez fals

  de Special Arad | 1 februarie 2022, 12:11 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un bărbat din Guineea care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, prezentând la control un document care aparţinea altei persoane.

  În data de 31.01.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager într-un autocar care se deplasa pe ruta România – Austria, un bărbat care s-a legitimat cu un document tip permis de rezidență, eliberat de autoritățile din Franța.

  Cu ocazia verificării documentului în cauză, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care acesta a fost condus la sediul instituției pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana este cetăţean din Guineea, în vârstă de 33 de ani.

  Polițiștii de Frontieră au iniţiat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.