vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat din Alfa a încercat pentru a treia oară să se sinucidă duminică | Foto

  de Andrei Fuliaș, Luci Precup | 4 februarie 2018, 6:44 PM | Știri Arad

  2

  Un bărbat de 41 de ani a sunat astăzi la numărul de urgențe 112, în urmă cu aproximativ o oră, anunțând că se va sinucide, administrându-și o supradoză de medicamente. Bărbatul locuiește singur într-un apartament din cartierul Alfa și cea de astăzi nu este prima sa tentativă de suicid.

  Un echipaj SMURD și un echipaj de Poliție s-a deplasat de urgență la fața locului și au reușit să stea vorbă cu bărbatul, înainte ca acesta să recurgă la gestul său extrem. Astfel, medicii și polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat cu tulburări psihiatrice deja cunoscute, acesta fiind cel de-al treilea caz în care a alertat medicii, de fiecare dată vrând să se sinucidă cu medicamente.

  Bărbatul a fost condus de către polițiști la Spitalul de Psihiatrie din Arad, fiind internat pentru o perioadă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Asa este Peterpan.Am ajuns sa traim intr-o lume extrem de egoista,omul in mod sigur nu a avut cu cine sa se consulte in mod sincer,deschis despre problemele pe care le are.Eu cred ca ar avea nevoie mai mult de o discutie cu un psiholog sau sociolog(daca mai exista in Arad asa ceva) pentru a fi incurajat in gasirea unei solutii la problemele pe care le are.La psihiatru va fi doar sedat medicamentos,fara a ajuta la altceva decat pentru un timp sa fie pasiv,fara initiativa.Iar Politia chiar ca nu avea ce cauta la un asemenea caz.Nu era vorba de un ,terorist’ sau infractor periculos.Omul cand se va intoarce acasa de la spital,va fi si mai mult ocolit de vecini fiind stigmatizat ca „nebun” si periculos daca a iesit si Politia.Consider ca nu trbuia nici mediatizat acest caz.Omul are nevoie de ajutor,nu de senzatie.

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.