Un bărbat a murit ieri în stația de tramvai de la Gară. Suferise un infarct

  de Special Arad | 25 februarie 2020, 2:58 PM | Știri Arad

  0

  (foto: TV Arad)

  Un bărbat  a căzut ca secerat în stația de tramvai de la Gara CFR, ieri după-masă În urma unui apel la numărul unic de urgență 112, medicii au venit la fața locului , dar nu l-au mai putut ajuta cu nimic, acesta suferind un infarct.

  Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al IPJ Arad: „Un bărbat de 68 de ani, din Vladimirescu, a căzut, aflându-se în zona amenajată pentru pietoni din stația de tramvai „Gară”. Un echipaj medical a sosit la fața locului și i-a acordat îngrijiri medicale, însă barbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Cadavrul a fost transportat la SJML Arad.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.