marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Cadavrul unui bărbat, posibil din Arad, găsit în râul Mureș

  de Special Arad | 24 martie 2022, 3:24 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Din nefericire, în cursul zilei de astăzi, trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost observat plutind în apele Mureșului. Câteva persoane care se aflau pe malul Mureșului, în zona bisericii Maranata au observat ceva în apă, iar când au realizat ce este au sunat imediat la 112.

  În urma unui apel la numărul de urgență 112 care anunța descoperirea unei persoane înecate în râul Mureș, Detașamentul de Pompieri Arad, cu 5 subofițeri, un echipaj de căutare și salvare și un echipaj descarcerare ușoară, s-a deplasat in municipiul Arad, zona Malul Mureșului. În momentul sosirii forțelor de intervenție, corpul neînsuflețit al unei persoane (posibil bărbat) a fost descoperit în râul Mureș (zona Bottega-Maranata). Cadavrul a fost extras din râu, la mal„, au transmis reprezentanții ISU Arad.

  Update, IPJ Arad:

  Până la această oră, nu s-a putut stabili identitatea persoanei decedate, găsite în Mureș. Cadavrul a fost transportat la SJML Arad, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei morții. Totodată, se continuă verificările pentru stabilirea identității persoanei în cauză„.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.