Un arbore s-a prăbușit pe Bulevardul Decebal, în spatele hotelului Continental

  de Special Arad | 30 ianuarie 2022, 4:58 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  În urmă cu aproximativ jumătate de oră, un arbore s-a prăbușit pe Bulevardul Decebal, în spatele hotelului Continental.

  Arborele s-a prăbușit chiar lângă o mașină parcată, din fericire însă a atins-o doar tangențial.

  Prăbușirea a produs în schimb pagube în rândul cablurilor, punându-le la pământ și făcând trecerea mașinilor dificilă pe lângă ele.

  Momentan nu cunoaștem cauza care a dus la prăbușire, dar cu siguranță arborele a fost bătrân.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Fenomene de acest gen sunt luate in vizor numai dupa ce se intampla o nenorocire. De 5 luni solicitam la primarie toaletarea copacilor batrani de peste 50 de ani din jurul blocurilor de pe str.C.Coposu. Probabil ,dupa ce se va intampla un incident asemanator, speram ca nu, atunci se vor prezenta la taierea copacilor

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.