Asfaltule, asfaltuțule, care-i cea mai frumoasă gaură din carosabilul arădean?

  de [email protected] | 2 septembrie 2018, 5:03 PM | Pamflet | Topic special

  1

  Cititorii noștri poate ne vin în ajutor și vor clarifica de când există găurica de toată frumusețea din mijlocul drumului de pe bulevardul Decebal, la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 (între Hotelul Aradul și fostul birt de lux Bierhaus, mai exact). Recunoaștem, am observat-o mai demult, dar din cauza conjuncturilor care au existat (nu mai reținem cu exactitate ce), am trecut peste, am ocolit-o… cam ceea ce fac majoritatea arădenilor, în special șoferii.

  Gaura e micuță, am putea spune chiar cochetă, aproape că am fi în stare să o nominalizăm la titulatura de „Miss Gaură de Asfalt Arad” (2018 și chiar – retroactiv – 2017, în cazul în care e mai veche de un an). Nu-i face cinste, desigur, faptul că se situează chiar deasupra unei guri de canal și în interior ascunde – pentru cine are ochi să vadă – gunoaie de tot felul (PET-uri în mod special), dar ce să-i faci? Orice gaură e plină de surprize, dar în gaura asta nu e ca și cum ai vrea neapărat să-i (mai) bagi ceva! Nu e genul ăla de „Miss” …

  Își va pierde, desigur, titulatura, dacă va crește dezonorant în dimensiune și va deveni un pericol public pentru (sau din cauza) unei roți nefericite care va săvârși crima neintenționată de a dezvirgina gaura cea frumoasă a lu’ Decebal. Pardon, reformulăm: e a noastră, a tuturor arădenilor(!)… și, cu scuzele suplimentare de rigoare pentru autoritățile locale, adăugăm: „Nu! Să nu credeți că-i a voastră sau că – Doamne ferește! – ar fi treaba voastră să o eliminați!”. Vorba aia (neoficială) de la daci încoace: despre găuri numai de bine!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.