Un arbore căzut pe linia de tren de la Radna produce o întârziere de 270 minute pentru trenul Regio care vine de la București!

  de Special Arad | 14 ianuarie 2019, 11:18 AM | Știri Arad

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Trenul Regio care trebuie să sosească în această dimineață la Arad de la București, are o întârziere enormă, de 270 de minute. Motivul este faptul că pe raza localității Radna, din județul Arad, s-a prăbușit un arbore direct pe linia de tren.

  Astfel, pasagerii din tren nu au altceva mai bun de făcut decât să aștepte răbdători până ce obstacolul este luat din calea șinelor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.