duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un arădean pe locul 5 în top cei mai buni tatuatori din categoria „Best of Realistic”, la cea mai mare Convenție din Europa

  de Raluca Medeleanu | 25 aprilie 2018, 11:52 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  În acest weekend a avut loc „Internationale Tattoo-Convention Frankfurt am Main”, cea mai mare convenție din Europa dedicată tatuatorilor profesioniști. România a participat și ea cu un stand, iar arădeanul Andrei Florea a fost și el prezent la competiție. Acesta s-a clasat pe locul al 5-lea la categoria „Best of Realistic” (Cel mai bun tatuaj realist), un rezultat deloc neglijabil dat fiind faptul că juriul a trebuit să aleagă din sute de creații înscrise în concurs.

  Am reusit sa ajung in Top 5 la cea mai mare conventie din Europa la categoria Best of Realistic(sambata) dar din pacate nu am prins podiumul. Cu toate acestea pt mine este un rezultat extraordinar dat fiind numarul tatuatorilor (650) precum si calitatea lucrarilor lor. Ca si la fiecare conventie am intalnit niste oameni extraordinari si experienta a fost geniala ! Vreau sa-l felicit pe Costi Azoitei pt modul in care s-a implicat in aceasta conventie ! You rock ! De asemenea multumesc echipei #renfieldrotary si tuturor celor care m-au sustinut !! You’re the real MVP !”, zice Andrei Florea pe pagina sa de Facebook.

  Cu Andrei Florea, Special Arad a realizat și un interviu în 2015, pe care îl puteți reciti mai jos:

  Am stat de vorbă cu Andrei Florea despre tatuaje și meseria de tatuator în România…

  Iată și video-ul de prezentare a standului românesc prezent la Frankfurt:

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.