Aeroportul din Frankfurt, evacuat parțial după o amenințare cu bombă

  de - | 10 septembrie 2017, 10:37 AM | Internaţional

  0

  Un bărbat de 37 de ani a provocat o evacuare parțială sâmbătă seară a aeroportului din Frankfurt (sud-vestul Germaniei) după ce a declarat poliției că avea în bagaje explozivi, informează duminică agenția DPA.

  O parte din Terminalul 1 al aeroportului, precum și o zonă de legătură cu o stație de tren de mare viteză au fost evacuate timp de 90 de minute, a declarat poliția într-un comunicat.

  Poliția federală l-a arestat pe bărbat și i-a controlat bagajul, în care se aflau componente de calculator și o canistră de gaz.

  Bărbatul, care a primit interdicție să părăsească Germania, era deja cunoscut poliției, potrivit comunicatului.

  El a fost implicat în incidente similare în trecut și a fost acum admis la o clinică de psihiatrie.

  Călătorii nu s-au aflat în pericol în timpul incidentului, a precizat poliția.

  Sursa: Digi 24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.