Un arădean cere ajutor pentru identificarea unui tânăr care a încercat să sustragă bunuri din piața Fortuna (Video)

  de Mihai Todoca | 12 ianuarie 2018, 4:43 PM | Știri Arad

  0

  captură video

  În videoclipurile surprinse de camerele de  vedere, se observă cum un tânăr sare poarta de intrare unui spațiu unde se vând produse de încălțăminte și îmbrăcăminte.

  După câteva minute, acesta sare din nou poarta, și dând impresia că nu a reușit mare lucru se face dispărut în noapte. După ceva timp acesta apare din nou pe camerele de filmat, însoțit de o altă persoană însă nu mai intră în spațiul cu pricina.

  Cine îl recunoaște sau poate oferi detalii care pot duce la prinderea tânărului în cauză este rugat să sune la 112.

   

  Posted by Alexandru Stanca on Thursday, January 11, 2018

  Posted by Alexandru Stanca on Thursday, January 11, 2018

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.