Un arădean căutat de autorităţile italiene, depistat la Frontiera Nădlac

  de Special Arad | 4 decembrie 2018, 12:56 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat un bărbat căutat de autorităţile italiene pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

  În data de 4 decembrie, în jurul orei 01:50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român L.G., în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în judeţul Arad.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile italiene, în luna noiembrie 2018, un mandat european de arestare pentru următoarea infracțiune de participare la constituirea unui grup infracțional organizat.

  Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.